x

ermina pašović podlegla operacijama

Operisala cijelo lice i sad liči na našu pjevačicu: Ljudi ostanu zapanjeni kad shvate ko je na fotografiji!

Ermina Pašović dobila je brojne pohvale i kritike na račun izgleda s obzirom na to da je odradila nekoliko plastičnih operacija.

Ona je uradila vilicu, nos, usne, napravila “mačije oči”, da bi na kraju stavila silikone.

Pored onih koji pišu da Ermina sada izgleda fantastično, mnogi su se složili da ne liči na sebe i da neodoljivo podsjeća na pjevačicu Indiru Aradinović.


– Moja poruka dana za određeni dio populacije koja se nalazi na mom Instagram profilu – j..ite se. Zašto ovo? Zašto ono? Jako jednostavno – zato što mogu i želim. Liječite svoje komplekse, biće vam lakše u životu! Ličiš na ovu i onu, imate sve istog plastičara! Ja što radim javno kažem i ne stidim se toga, ne prećutim i kao u fazonu: “Probudila sam se sa većim grudima i manjim nosem, zamisli.” Svako ko je nezadovoljan nečim – budite hrabri i promijenite to – napisala je Ermina hejterima.


“Draga moja, izgledaš predivno, kao filmska diva. Bravo Ermi!”, “Svaka žena ima pravo da radi na svom tijelu šta želi, ako ti to želiš meni to ne smeta”, “Ja sam mislio da sam ušao na profil Indi”, samo su neki od komentara ispod objave.

.

.

.

.

..

.

.

.


Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.