x

pjevačeva žena se javila iz bolnice

Operisana novorođena kćerka Bojana Leksingtona: Vjerujemo i nadamo se!

Žena pjevača Bojana Vaskovića iz benda Leksington, Aleksandra se oglasila iz bolnice. Naime, njihova kćerka Helena je rođena sa srčanom manom.

Aleksandra Vasković se sada oglasila iz bolnice i otkrila kako se njihova kćerka osjeća poslije mjesec dana.

Ona se zahvalila se na riječima podrške i ispričala da je beba operisana, kao i u kakvom se stanju trenutno nalazi.


- Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj njezi, lijepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvijek čekamo, vjerujemo i nadamo se - rekla je Aleksandra na snimku koji je objavila na svom Instagram storiju.

Hrabra Aleksandra se tada oglasila na spomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznježila jer treće dijete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana da bude operisano.


- Dragi moji, prije svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lijepim željama povodom rođenja naše kćerke Helene. Osjećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene cijelu trudnoću i došlo je vrijeme da podijelim ono što sam na neki način nagovještavala a to je da nas i poslije porođaja čeka period neizvjesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedjeljama bebinog života - pisala je Aleksandra na Instagramu, pa dodala:


- Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i vjerom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najljepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra kćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku.

Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji slijedi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmjerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumijevanju - rekla je tada supruga poznatog pjevača.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.