x

operacija mu nije pomogla

Operisao želudac u želji da smrša pa se žestoko pokajao! Sloba Vasić opisao zdravstveni problem: Ta operacija nije bila za mene!

Zbog problema sa kilogramima pjevač Sloba Vasić odlučio je da ode na operaciju želuca i ugradi balon, kako bi smršao i smanjio kilažu.

 Međutim, njemu operacija i ugradnja balona nije pomogla, zbog čega se pokajao. O svemu Sloba Vasić je riješio da priča za Kurir televiziju i emisiju Puls Srbije.

- Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sjećam kako mi je rekao doktor, tu se uklanja dvije trećine želuca, i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan dio želuca, gdje ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smješta hrana - rekao je Sloba Vasić te dodao:


- Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene. Taj zahtjev nije za mene. Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji. To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba - rekao je Solba Vasić za Puls Srbije i Kurir televiziju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.