x

jesi li to ti?

Opustila se lijepa Džejla: Ramovićeva izgrmjela u miniću! (Foto)

Džejla Ramović, pobjednica "Zvezda Granda", komplimente na račun svog pjevanja, ponašanja u javnosti, izgleda i vaspitanja dobija na svakom koraku. 

Publiku je lako kupila zahvaljujući vanserijskom muzičkom talentu, ali i prefinjenošću kojom zrači - nikada nije igrala na kartu provokacije, već je za svoja javna pojavljivanja uvijek birala svedene odjevne kombinacije, a sada je napravila presedan i ponovo pobrala mnoštvo pohvala.


Džejla se na nastupu na jednom splavu u Smederevu pojavila u kratkoj crnoj top haljini, koja je savršeno istakla njenu figuru i duge, vitke noge. Iako je haljina sasvim pristojna i primjerena, čini se da je ovo jedno od "smjelijih" i s.ksepilnijih izdanja Džejle, zbog čega je i privuklo toliku pažnju na mrežama, te nisu izostali komentari.


"Iju, Džejla, jesi li to ti?", "Evo je, ponovo pokazuje da možeš imati i dekoltiranu haljinu, a ipak ostati gospođica", "Djevojka je prije svega poznata po vrhunskom pjevanju, a to što je prelijepa je uvijek samo bio dodatak, sad vidim i da je prezgodna, a to treba i pokazati", nizali su se komentari na Tviteru.

.

.

..

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.