x

i dalje nešto osjeća

Osveta bivšeg je najgora: Dejan iz inata uzeo Dalili kola, evo šta planira sa njima!

Tihi rat između Dejana i Dalile Dragojević ne prestaje. Pošto je preuzeo automobil od Huse Mujića, oca bivše supruge, Dejan Dragojević je otišao za Šepak, a onda shvatio da želi da ga proda i doda novac za noviji model.

- Kada je došao, jedan komšija mu je rekao: "Zar ti pobjednik rijalitija, da voziš tako slab auto. Prodaj ga meni". Dejan se prvo nasmijao, a onda dobro razmislio i sada želi to da uradi. Sada gleda preko oglasa automobile, pa kada mu se svidi neki dobar model, prodaće ovaj i kupiće bolji. Želi da mu Dalila zavidi. Jer ako Dalila može da vozi luksuzni auto, može i on - kaže dobro obaviješten izvor.


Prema riječima našeg izvora, Dejan je sve vrijeme vraćajući se iz Šepka prisjećao momenata koje je proveo sa Dalilom.

- Baš ga je potresao odlazak u Šepak. Kada se približio kući, sjetio se svih trenutaka provedenih sa Dalilom. Čak su mu se u jednom trenutku zasuzile oči kada je vidio praznu napuštenu kuću koju je gradio sa njom. Baš ga je to uzbudilo. Nije mogao da sakrije emocije. Čak je i u kolima pustio neke pjesme koje su voljeli Dalila i on da slušaju. Teško mu je zbog tog vremena ali shvata da se ona promijenila - kaže izvor.


- Dejan uveliko razmišlja o pokretanju biznisa, ali realizaciju je ostavio za jesen. Sada želi da provede što više vremena sa Aleksandrom i sa porodicom. Od kada je uspostavio dobar odnos sa Biljanom i Goranom, ne odvaja se od njih. Stalno su zajedno. Baš su srećni. Odavno se nije smijeh čuo kod Dragojevića kao sada - dodao je izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.