x

Osveta za Slobu: Kija Luni otela oženjenog dečka!

Kija Kockar smuvala je bivšeg Luninog dečka Sašu Lazića iz Obrenovca i na taj način vratila blogerki za Slobu Radanovića. Naime, kako Rijaliti otkriva, Slobina bivša žena je bila nepažljiva, pa je u jednom lajvu otkrila svoju lokaciju, kao i sa kim se provodi. Kija je upravo bila u Obrenovcu kod Luninog bivšeg dečka Saše u veoma luksuznoj kući.

 U snimku koji je danima bio na njenom Instagram profilu Kockareva se hvalila kako uživa kod Lazića na bazenu, vozi njegovog poršea i kako je on obasipa pažnjom.

Inače, Saša je sa Lunom bio 2017. godine, a kako je oženjen i ima sina, Anabela Atijas je, da bi zaštitila kćerku, za javnost tada otkrila da je Lazić navodno njihov prijatelj, a ujedno i obezbjeđenje, dok njena kćerka nikada nije demantovala navode da je uživala u zagrljaju Lazića.

Nakon ovih saznanja Sašine komšije su za Rijaliti potvrdile da Kija često boravi u Obrenovcu kod Saše, ali su nam otkrili i još jednu šokantnu stvar.


- Vidim ja Sašu sa nekom djevojkom u kolima, javim mu se kao i svaki dan, kao i on meni, kad pored njega sjedi Kija. Baš sam se obradovala kad sam je vidjela, htjela sam da se upoznam sa njom, ali su brzo krenuli dalje. Sljedeći dan vidim da Kija vozi Sašina kola i ide do prodavnice, tada mi se prvi put i javila, bila je baš pristojna - priča Sašina komšinica i dodaje kako je Kockareva čest gost kod Lazića.

- Često i drugovi dolaze kod Lazića na bazen, pa prave žurke. Nismo znali da li su zajedno ili se samo druže pošto Saša ima veliko društvo. Međutim, sve nam je bilo jasno kada smo vidjeli da Kija baš Sašinog sina vodi na maturu. Je l' vi znate da je Kockareva na maturu vodila Veljka, Sašinog sina?! - pitala je nas Lazićeva komšinica, koja nije bila iznenađena što je Kockareva pristala na to nakon saznanja da je ona u vezi sa Sašom.


- To je taj dječak kojeg je ona pratila, sve je to namješteno. Mi smo se prvo pitali kako baš da nađe dijete iz Obrenovca pored toliko škola u Beogradu, a ona ga zbog njegovog tate izvela na maturu. Tada smo shvatili da su oni u vezi i da nije džabe izvela malog Veljka na maturu.

Poslije ovog saznanja Sašina komšinica nam je ispričala da Kija sa Lazićem izlazi i po obrenovačkim kafićima.

- Nije ona svaki dan kod njega, ali baš često dođe ili sama ili sa jednim drugom. Čula sam od djece da su izlazili ovdje po kafićima. Viđaju ih i da se voze po gradu, izgleda da se baš lijepo slažu - završava komšinica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.