x

svi potrešeni tragedijom

"Otac klečao pored mrtvog sina, direktorka pala u školskom dvorištu": Kačarevo zavijeno u crno!

Većina učenika iz Osnovne škole u Kačarevu dan nakon tragedije nije došla na nastavu. U školi su bila prisutna djeca nižih razreda, ali se u zgradi nalazi obavještenje da roditelji koji ne žele danas ne moraju da dovode djecu u školu.

Njihov školski drug S. F. (14) presudio je sebi skokom sa drugog sprata škole. O tome šta se dogodilo obaviješteno je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Obdukcija je pokazala da je djetetu nakon skoka pukla aorta.


- Direktor danas ne može da daje izjave. Obratiće vam se nadležni saopštenjem - kaže naš sagovornik.

Jedna mještanka Kačareva jučer je prošla pored škole u trenutku tragedije. Navodi da se ovako nešto u tom mjestu nikada nije desilo.


- Vidjela sam čovjeka kako čuči, mislila sam da se ljudi okupljaju jer mu je pozlilo, a onda sam shvatila da je dijete skočilo i da je to otac. Sve se desilo dok su djeca izlazila iz škole. Direktorka je trčala toliko da je pala u školskom dvorištu - kaže mještanka za Telegraf.rs.


Ona dodaje da su dvije ljekarke pokušavale da reanimiraju dječaka koji je davao znake života.

- Ubrzo je stigla i Hitna pomoć iz Pančeva, ali su nedugo nakon dolaska rekli da je dijete preminulo. Ovo je zaista velika tragedija, šok je bio i za djecu u učionici, ali i za djecu koja su izlazila iz škole i vidjela šta se desilo. Oni su bili kao izgubljeni - kaže.

.

..

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.