x

SPREMAN DA PLATI I DUPLO

Otac stiže u Zadrugu, spašava Anđelu: Plaća kaznu od 50.000 eura da je skloni od Zvezdana, vozi je pravo u manastir da okaje grijehe!

Roditelji zadrugarke Anđele Đuričić, Ljiljana i Veliša Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad je njihova kćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, s kojim je javno na televiziji pravila dijete.

Pošto od bruke nedjeljama bježe od svojih komšija u Herceg Novom, oni su skovali plan da, kako znaju i umiju, svoju kćerku izvedu iz rijalitija. Kako saznajemo od njihovih komšija, njih u tome neće spriječiti ni visoka novčana kazna koja sljeduje njihovoj nasljednici ako samovoljno napusti bijelu kuću u Šimanovcima, piše Kurir.


- Đuričićima je svega preko glave. Posebno im je teško pao trenutak kada su mediji počeli da dolaze u Herceg Novi i raspituju se o njima kod komšija, kao i kada su im fotografije porodične kuće završile u medijima. Tada su se i sami zabrinuli za svoju bezbijednost. Iako su i dalje ogorčeni na kćerku, oni više ne mogu ni na trenutak da je gledaju u rijalitiju. Zato su se njih dvoje dogovorili da Veliša hitno ode za Beograd i po svaku cijenu dovede kćerku nazad u Crnu Goru.


- On je navodno u nedjelju kasno uveče svojim džipom krenuo u Šimanovce, a kako se povjerio jednom svom bliskom prijatelju, sav novac koji će dobiti od prodaje kuće, koju su već oglasili, iskoristiće kako bi produkciji platio kaznu od 50.000 eura, koja Anđeli slijedi ukoliko samovoljno napusti "Zadrugu". Spreman je da plati i duplo, samo da je više ne gledaju tamo - priča jedan od komšija ove rijaliti učesnice.


On  navodi i kakav plan Ljiljana i Veliša imaju za Anđelu po povratku u Herceg Novi. Naime, oni su se dogovorili da je za nju najbolje da je smjeste u jedan ženski manastir u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj.


- Čim je bude strpao u auto, on će je odvesti u jedan manastir i tamo će je ostaviti. Sve je to već dogovoreno. Tamo će je zadržati nekoliko mjeseci kako bi je sklonili od svih. Oni smatraju da je to jedino djelotvorno za nju kako bi se pokajala zbog javne bruke koju je napravila u "Zadruzi" i kako bi se očistila od velikog greijha i zla koji je napravila Ani Ćurčić zajedno sa Zvezdanom. Kako sam čuo, u pitanju je jedan manji manastir koji nije toliko poznat, a ona će s blagoslovom monahinja, koje tamo žive, raditi sve poslove kao da je u njemu iskušenica - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.