x

Otac Tijane Ajfon: Kćerko, ne odričem te se, ljudi ćute kad me vide, neće da mi diraju ranu!

Otac Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, Đorđe Maksimović nakon kćerkinog hapšenja u Bosni i Hercegovini rekao je da se uprkos situaciji nije odrekao nasljednice i da se nada da će uskoro biti puštena iz pritvora, te da će se braniti sa slobode.

- Koliko sam ja čuo određen joj je pritvor od 14 dana. U karantinu je trenutno. Nemam mnogo informacija, sin je bio sa advokatom, te sam ovo saznao tek sinoć. Dobro se osjeća, vesela je. Ima optužnicu za dva djela, najvjerovatnije će odgovarati za nelagalni prelazak. Nisam bio mnogo sa njom u kontaktu posljednjih mjeseci. Imali smo problem, trebalo je da dođe kada prođe vanredna situacija da pričamo o svemu, ali se sve ovo izdešavalo - rekao je Tijanin otac.


- Meni je samo nekoliko prijatelja pitalo šta se desilo. Juče sam dobio tek neke bolje informacije, nisam znao ništa mnogo. Selo je, mjesto je malo, svi čitaju novine. Svi me poznaju. Imao sam deset prodavnica, svi me znaju, ali većina ćuti. Poneko pita, niko neće da mi dira ranu, teško mi je. Ne izlazim iz kuće, odradim na poslu šta treba i vraćam se kući. Ne krećem se kao što sam išao - ispričao je Maksimović za Blic.

Đorđe i sa kćerkom Tijanom nije pričao mjesecima, a sada je otkrio šta je bio razlog njihove svađe.


- Bio sam protiv njenog ulaska u rijalti program i cijeli taj svijet. Nismo zbog toga pričali. Supruga me je ostavila prije 4 godine, Tijana je bila na strani majke. Razišli smo se. Nismo se mi razišli zbog Tijane. Vidite, bio sam zapao u finansijske probleme, bavio sam trgovinom, ušao sam u problem. Tijana je počeka da studira, nisam mogao da ispratim sve, to je pokolebalo ženu. Nisam se svađao sa Slavicom - rekao je on.


- Kada se sin oženio, otišla je na more sa snajkom i više se nije vratila. Moja žena se tada preselila da živi kod majke. Možda sam malo pretjerivao, volio sam da idem okolo. Švrljam. Nisam pio, niti se dr.girao. Imao sam trideset radnica i sve me znaju. Vjerovatno je bila ljubomorna, a ja sam znao da pravim gluposti. Razlog zbog čega me je ostavila je očigledno jer joj je pukao film i nije mogla više da izdrži - ispričao je Tijanin otac koji je kćerku posljednji put vidio na sahrani majke.

- U oktobru na sahrani moje majke, a njene babe. Bio sam potrešen, bilo mi je još teže, plakali smo zajedno. Poslije toga je rekla da će doći da pričamo, ali se sve ovo izdešavalo i nismo stigli - objasnio je Maksimović.


Tijanin otac kaže da je njegova nasljednica bila dijete za primjer i da je mislio da njen luksuzan život finansira njen dečko.

- Do 18. godine je bila dijete za primjer, nije izlazila, znalo se sve. Ne znam da li se stvarno bavila time ili nije, kako kažu pros..tucijom. Voli život, provode. Ali u suštini je dobar čovjek. Bila je u vezi sa momkom koji se bavio raznim poslovima - rekao je Đorđe.

- Nedavno je otvorila kozmetički salon, tada je rekla da sve finansira taj dečko, da bi potom čuo da je ona platila sve. Bio sam uskraćen sa mnogim informacijama. Nisam ništa znao. Šta god da je, nikada se ne odričem kćere Tijane. I rekao sam joj to - zaključio je Maksimović.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.