x

Otela je mami dečka! Ona ima unuče od bivšeg švalera: Srbija osuđuje Anu i Davida, a onda se uživo javila gledateljka i otkrila sve o Aleksandri i mama Ljubi!

Ana Korać i David Dragojević zbog njihove veze u rijalitiju nisu omiljeni par gledalaca, budući da je David ostavio vjerenicu Aleksandru poslije izbacivanja iz Zadruge, ukoliko se uzme u obzir da se javilo dosta ljudi koji su osudili njihovu vezu, a Davidu su upućene brojne teške riječi zbog onoga što je uradio Aleksandri.

Javio se muškarac koji mu je rekao da nema srce i da glumi "frajera", а da nije smio da ostavi devojku kao što je Aleksandra, pogotovo što se obavezao da će voditi računa o njenoj djevojčici.

Zatim se javila žena koja je podržala Anu i Davida, ali za Aleksandru i njenu majku Ljubu Pantović nije imala lijepih riječi.


"Dobro je kada si se otarasio njih dvije. Pa zna se ko su one, vidjelo se u prethodnim rijalitijima, kao razriješile su odnose, šta su one razriješile, ne mogu one biti u dobrim odnosima. Pa Aleksandra je otela mami dečka, ej, ona ima unuče od bivšeg švalera, jel to moguće - rekla je gledateljka.

David i Ana slave šest mjeseci veze, a da li će njihov ljubav uspjeti da se odupre ovim pritiscima? Ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.