x

MISTERIOZNO

Otišla na aerodrom da se ukrca na avion, više je niko nije vidio: Beograđanka nestala za Novu godinu, muž prijavio poslije 3 dana!

Majka troje djece iz američke države Masačusets, koja je odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala 31. decembra! Ona je izašla iz svog doma i uputila se ka aerodromu kako bi uhvatila let, a tada joj se izgubio svaki trag!

Policijska potraga je pokrenuta, dok se njeni najbliži plaše najgoreg.

Ana Volš (39) odrasla je u Beogradu, zaključuje se po njenim objavama na društvenim mrežama. Ana, koja živi u Kohasetu u Masačusetsu, naručila je zajedničku vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine, prema policiji, prenosi Telegraf.rs.


Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion i otada nije viđena, rekli su policija i prijatelji za medije.

"Iskreno, uplašena sam. Ona je voljena i odana žena i majka tri divna dječaka. U svom srcu znam da ne bi prošao ni dan a da ne razgovara sa svojim mužem i svojom djecom", rekla je njena prijateljica Alisa Kirbi, tužna zbog iznenadnog nestanka.


Oglasila se majka

Boston globe prenosi da Anina majka Milanka Ljubičić trenutno živi u Srbiji, rodnoj zemlji nestale Srpkinje. Anin nestanak prijavio je njen suprug Brajan Volš u srijedu, tri dana nakon što je izašla iz kuće.

Međutim, šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli rekao je da je uobičajeno da Volš radi dugo bez kontakta sa porodicom, što je možda objasnilo jaz između njenog nestanka i poziva njenog supruga policiji.


Firma za upravljanje imovinom u kojoj ona radi, Tishman Speyer, prijavila je njen nestanak istovremeno u srijedu.

Na konferenciji za novinare u petak, Kvigli je rekao da se Volš tretira kao nestala osoba dok vlasti sa K-9 pretražuju šumovito područje u blizini njene kuće.

"Nije normalno da je nestala. Automatski osjećamo da je u opasnosti zbog same činjenice da je nestala", rekao je Kvigli na konferenciji za novinare. Misterija se produbila kasnije u petak, kada je navodno izbio požar u njenoj bivšoj porodičnoj kući u Kohasetu, gdje je viđen dim kako izbija iz strukture.


Volš i njena porodica su se odselile prije nekoliko mjeseci, a policija je rekla da je prerano da se utvrdi da li je požar povezan sa njenim nestankom, navodi NBC10 Boston.

Tokom istrage, policija je otkrila da Volš nije ostavila nikakav digitalni otisak - isključivši svoj telefon 1. januara prema Kvigliju. Takođe nema podataka o tome da je koristila svoje kreditne kartice poslije Nove godine.


"Ne možemo da potvrdimo da ju je prevoz zaista pokupio“, rekao je on.

Godine 2021. Brajan Volš je na saveznom sudu izjasnio se krivim za prodaju dvije lažne slike Endija Vorhola kupcu iz Južne Koreje za 80.000 dolara - ali Kvigli je rekao da se čini da slučaj nije povezan sa njenim nestankom.

Policija je rekla da Ana govori istočnoevropskim akcentom, a na njenom profilu na društvenim mrežama ima i fotografija iz Srbije. Piše da govori srpski, engleski, španski i francuski jezik.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Evo je kod mene. Javite mu da se ne sekira