x

POSLUŠAO SAVJET OCA

Otkačili ga sponzori, pa mora da pere kola: Račune Bake Praseta nema više ko da puni za bahaćenje, evo čime će sad da se bavi!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je izgubio skoro sve sponzore poslije skandala koji je imao sa Željkom Mitrovićem, riješio je da otvori nekoliko auto-perionica u Beogradu na nagovor oca Nenada Ilića.

Naime, jutjuber je nekoliko puta do sada saslušan u policiji zbog toga što je u svojim sadržajima plasirao korištenje psihoaktivnih supstanci i brutalno internet-nasilje.

Navodno, Ilić je dio novca koji je imao na računu u banci odranije riješio da uloži u tri objekta da bi mu to bio siguran izvor zarade.


- Sam je sebi dao autogol kada se nedolično ponašao ispred policijske stanice pred novinarima i licima u uniformi kada je pokazivao srednji prst i vikao. Sva sponzorstva koja je imao do tada, pored pregleda na jutjubu, bila su mu glavni izvor zarade, a sada tu ne kaplje novac - otkriva upućen izvor blizak influenseru.


- Iliću je otac Nenad rekao da treba da misli na vrijeme i da je bolje da ima siguran izvor prihoda umjesto što se oslanja na nove ugovore sa sponzorima. Bogdan misli da će uskoro opet da dobija novac za reklamiranje jer je uspio da povrati Jutjub kanal, ali ponuda još nema. Tako je, na kraju, riješio da posluša oca, pa je razgledao lokale po gradu - kaže sagovornik.

- Ilića čeka još odlazaka u policiju jer ima dosta tužbi. U posljednje vrijeme se primirio, ali je zapisano sve šta je radio.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.