x

Otkrivamo Fetićevu mračnu tajnu: Dragana organizuje Edisu gej žurke!

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Dragana Mitar ispunjava perverzne želje svom dečku Edisu Fetiću i jednom nedjeljno mu organizuje grupnjake u kojima s.ks imaju strejt i gej-parovi, a on obožava sve to da gleda.

Iako pred kamerama glume ljubav savršenog strejt para, oni su sve samo ne normalan par. Naime, Novopazarac ima uvrnute perverzne fantazije koje je uspio da ostvari pored starlete, koja je i sama otvorena za takve egzibicije. Zbog toga se, kažu upućeni, najviše i zaljubio u nju! Njega loži da gleda kako dva muškarca imaju s.ks, ali za sada samo da ih posmatra.


- Kada se spandžao sa Draganom, on je skontao da je ona širokih shvatanja i da nije osoba koja ima tabue ili neke predrasude kada su s.ksualne slobode u pitanju. Kroz izlaske i druženje sa njom shvatio je da njeno društvo sačinjava 80 posto gej-populacije. Ona se samo sa gejevima i druži jer se tako osjeća bezbijednom da joj neće praviti scene. Edi se ta činjenica posebno dopala jer se on loži na gej- parove i sve ono što oni rade kad su sami u spavaćoj sobi. Malo-pomalo i on je Dragani jedne večeri rekao šta ga loži i da bi volio da gleda dva ili više gejeva kako se kr.šu: "Mala, ja nisam p.der, ne želim ja sa njima da se s.ksam, ali me mnogo loži da ih gledam kako nabijaju jedan drugog i lože se na mene dok ih gledam. Molim te, ispuni mi tu fantaziju i bićeš najsrećnija žena na svijetu kad te ja dohvatim pred njima" - kaže izvor Rijalitija blizak ovom paru, koji je i sam učestvovao u ovim nastranim igricama.


- Dragana je u početku bila šokirana. Sumnjala je da je Edo gej, pa je sve nas, njene gej-prijatelje, pitala da li sumnjamo u njega. Kada smo joj rekli da nema govora da on voli muškarce, ona se opustila. Onda je nas nekoliko počela da ubjeđuje da krenemo sa njom i Edom na privatnu s.ks-žurku koju njih dvoje prave, te da će biti pervezno do bola i da ćemo uživati. Pristali smo ja i moj dečko, a onda i još dva naša gej-druga. Dragana je izabrala i nekoliko svojih strejt drugova i drugarica. Bilo je ludo. Dečko i ja smo se s.ksali, a Edo je u isto vrijeme imao s.ks sa Draganom, ali je sve vrijeme gledao nas kako se ljubimo i vodimo ljubav. U tim momentima Dragana je bila van sebe jer je Edo stimulisan onim što vidi bio nikad bolji ljubavnik. S vremenom su ovakva okupljanja postala tradicija, pa smo jednom nedjeljno pravili takve o.gije u iznajmljenom stanu u centru grada. Nadamo se da ćemo nastaviti i kada Dragana i Edo napuste rijaliti jer nama nedostaju naše s.ks-žurkice - završava Draganin gej-prijatelj, koji je želio da ostane anoniman.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.