x

najveća nagrada dosad

Otkrivamo kolika je nagrada za pobjednika Zadruge 6: Prvi put nije riječ o cifri od 50.000 eura!

Nekoliko je sati ostalo do velikog finala Zadruge 6, a po društvenim mrežama mogu se vidjeti brojne spekulacije o tome koliku novčanu nagradu će dobiti onaj ko dobije najviše glasova publike.

Tako se priča o već poznatoj cifri od 50.000 eura, ali se provlači i izvjesni snimak na kojem Filip Car govori kako će pobjednik ove godine odnijeti nagradu od 40.000 eura.

- Ja bih dao sve na svijetu da moja Aleks pobedi u rijalitiju. Ali, kada malo bolje razmislim, i to nosi sa sobom brojne mane. Evo ove godine nagrada za prvo mjesto je 40.000 eura. Uh velika nagrada! Ali ti si onda skroz na tapeti, na najvišem udaru medija, vežu te obaveze, veće nego ikada. Ne znam koliko joj to treba? Volio bih da pobijedi jer mislim da zaslužuje i zato što je moja cura. Ali, ja nikad nisam bio klimač glave, Zorice. Da znam da je cijeli svijet uz nju i da je večeras super-finale ja bih njoj opet sasuo sve u facu - ispričao je Car u rijalitiju.


Međutim, kako Telegraf.rs saznaje, onaj ko pobijedi u posljednjoj sezoni Zadruge osvojiće do sada najveći iznos - 70.000 eura!


Podsjetimo, u velikom finalu su Maja Marinković, Anita Stanojlović, Zorica Marković, Aleksandra Nikolić, Sanja Grujić, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Stefanović,Jovana Tomić Matora, Ivan Marinković, Nenad Lazić Neca, Lepi Mića,Lazar Čolić Zola, Filip Car, Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.