x

OBOGATILI SE

Otkrivamo koliko koštaju ugled i čast finalista Zadruge: Ovo su njihovi honorari, a nećete vjerovati ko je prošao najbolje!

Finale šeste sezone "Zadruge" zakazano je za četvrtak, a samo jedan učesnik će izaći s nagradom od 50.000 eura. Ali ni oni koji ne pobijede neće imati razlog za žaljenje, jer će i njihovi bankovni računi biti znatno veći. Nekima će biti smanjen honorar zbog kazni, ali i pored toga, moći će da se pohvale da nisu izašli bez ijednog centa.

Prema ranijem pisanju medija, Maja Marinković je u šestu sezonu ušla za duplo veći honorar nego prethodnih godina. Njena nedjeljna zarada je 4.000 eura. Kada se Majin boravak u bijeloj kući sabere, njena zarada za ovu sezonu biće 122.000 eura.


Ana Ćurčić ušla je u rijaliti na pola sezone, kada ju je njen partner Zvezdan Slavnić javno prevario sa Anđelom Đuričić. I njih dvoje su važili za favorite, ali su samo desetak dana pred finale diskvalifikovani. Osim što su ostali bez mogućnosti da se bore za glavnu nagradu, ostali su i bez honorara, a moraju i da plate kaznu od po 50.000 eura.


Za razliku od njih, Ana će dobro proći. Ona je pred ulazak tražila nedjeljno 5.000 eura, ali taj honorar nije dobila, već je plaćena 2.700 eura po nedjelji. Ona nijednom nije dobila kaznu, pa će poslije finala biti bogatija za 43.200 eura.


Aleksandra Nikolić je svoj honorar uzela prije samog ulaska, a radi se o iznosu od 50.000 eura. S obzirom na to da je ona trenutno najveći favorit na anketama, moguće je da će se njen honorar duplirati pobjedom, pa će Aleks biti u plusu 100.000 eura.


Bilal Brajlović u "Zadruzi" je od samog početka ove sezone i, kako se šuškalo, njegov nedjeljni honorar je 1.500 eura. Na samom startu imao je nesreću, povrijedio je nogu, pa je morao da napusti rijaliti zbog operacije i tada je izgubio tri nedjeljna honorara. Nakon povratka u kuću kažnjen je sa 8.500 eura zbog iznošenja informacija iz spoljnog svijeta, pa je njegova zarada spala na skromnu 41.000 eura.


Ivan Marinković iznenadio je sve kada je rijaliti "Parove" zamijenio "Zadrugom", a kako se pisalo, produkcija Pinka ga je za to nagradila honorarom od 2.000 eura nedjeljno. Njegova zarada po završetku rijalitija iznosiće 72.000 eura.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.