x

Otkrivena najveća prevara u rijalitiju! Tara Simov izvedena iz Zadruge zbog ugradnje blokatora za dr.gu, a ne operacije slijepog crijeva?!

Tara Simov, kćerka golmana Gorana Simova, u rijaliti šou program Zadruga ušla je kao veoma samouvjerena djevojka sa stavom - "čuvajte se od mene, inače vadim p.štolje". U Zadruzi je pokazala do sada dosta toga, pored žestokog jezika i svoju ranjivu stranu, kao i česte promjene raspoloženja koje je imala na samom ulasku u ovaj šou. 

Od depresije, preko plakanja, do napada žestoke histerije - sada se može reći da je dosta stabilnija i lakše podnosi boravak na imanju u Šimanovcima. Ono čime je Tara zaintrigirala javnost jeste svakako njen buran život, ali i priče da koristi dr.gu i da je ozbiljna zavisnica.

Naime, na društvenim mrežama se svakodnevno među pobornicima ovog zabavnog formata javljalju razne polemike na temu učesnika Zadruge, pa tako i o Tari Simov.


Nakon "iks-ipsilon" ispada koje je Simova imala u Zadruzi, u januaru mjesecu je izvedena iz rijalitija jer joj je naglo pozlio, da bi se poslije par dana vratila u šou sa pričom da je operisala slijepo crijevo.

Međutim, portal Republika je na youtube pronašao video klip koji je bacio sumnju u istinitost ove Tarine priče.


U klipu koji je traje čitav minut opisano je, kroz razne situacije u Zadruzi, Tarino stanje prije i poslije "operacije slijepog creva", u kojima ona traži lijekove za smirenje, urla, plače, trpi bolove... Takođe, u videu stoji i objašnjenje za napade histerije koji su, kako tvrde u klipu, dokaz apstinecijalne krize od n.rkotika i da ona ustvari nije ništa operisala, već je izvedena kako bi joj bio ugrađen blokator za drogu u stomak, da bi što duže mogla da izdrži u rijalitiju bez n.rkotika.

Povodom ove priče koje nas je jako zaintrigirala, kao i sam video klip, odlučili smo da malo istražimo i kontaktirali smo sa izvorom koji je blizak bolnici za bolesti zavisnosti. Izvor nam nije otkrio da li je Tara bila pacijent, ali je ispričao da ovakvo ponašanje jeste kriziranje i da postoji vid liječenja od n.rkotika tog tipa - radi se operacija koja je efikasnija u smislu da drži zavisnika van želje za dr.giranjem 3 do 12 mjeseci.


- Nisam upoznat sa tim da je Tara bila ovdje na intervenciji, možda je u nekoj drugoj bolnici bila pa su joj ugradili blokator u stomak. Na klipu kako se ponaša, izgleda da jesu znaci kriziranja, ali nužno ne moraju da znače samo to. Tačno je da se blokator ugrađuje u donji dio stomaka, i da drži n.rkomana van želje i trezvenog jedan određeni vremenski period. To se ugrađuje kod težih zavisnika, tipa onih koji koriste h.roin. Svakako to nije trajno rješenje, jer poslije toga mora da se pristupi drugačijem i dubljem vidu rješenja problema.


Podsjetimo, Tara je u rijaltiju započela i vezu sa Matijeom Matijevićem, a za Republiku je jednom prilikom govorio i njegov najbolji drug, koji nije bio srećan zbog te ljubavne priče. On je tada naveo dosta stvari koje nisu pohvalne za Simovu i tvrdio da je n.rkomanka.

Da i sam Mateja zna da Tara ima problem sa n.rkoticima i da joj je vrlo vjerovatno ugrađen blokator u stomak svjedoči još jedan klip, u kome se ona svađa sa Miljanom, a on je opominje kako će je Kulićeva odati.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.