x

Otkriveni svi detalji ugovora Lune Đogani! Imala je posebne zahtjeve, a tek kada čujete koliko će zaraditi...

Luna Đogani napustiće "Zadrugu" sa 120.000 zarađenih eura, budući da je njen nedjeljni honorar iznosio 3.000 eura, a produkcija nije mogla da joj izriče novčane kazne.

Ova suma svakako će biti dovoljna da modna blogerka ostvari svoj san i postane pjevačica, jer će od dobijenih para moći da napravi sasvim solidan start na muzičkoj sceni, ali i da pomogne svojoj porodici finansijski, o čemu je takođe govorila.

Sve to bi bilo moguće da na vrijeme nije razmišljala o budućnosti. Po završetku prve sezone, Luna je od produkcije naplatila, umjesto 40.000 samo 16.000 eura. Ostatak do 24.000 nije joj dat jer je često dobijala kazne, pa su morali da joj oduzmu od honorara. Zato je pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor sa ružičastom televizijom u kojem će osigurati svoj interes.


Osim para, ona je imala i druge benefite u odnosu na ostale takmičare. Imala je pravo jednom nedjeljno da razgovara sa svojim psihijatrom, češće sa svojom porodicom i da je niko ne vrijeđa na osnovu nacionalne pripadnosti.

Posebno je zanimljivo i to da je od produkcije tražila da joj jednom nedjeljno dolazi frizer, jer je u prošloj sezoni dobila nebrojeno kritika na račun izgleda kose, pa je ovaj put to željela da izbjegne.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.