x

tražila od produkcije da razgovara s njim

Otkriveno kada se Kristijan sastaje sa ženom: Ivana želi da čuje samo jedno, inače će tražiti razvod!

Kristijan Golubović navodno će u utorak nakratko napustiti "Zadrugu", i to kako bi se vidio i razgovarao sa suprugom Ivanom. Nakon što ju je prevario s Kristinom Spalević, priča se da se njegova žena s djetetom iselila iz stana i da zahtjeva razvod po hitnom postupku, pa zadrugar odlazi na razgovor, piše "Kurir".

Nakon što su Nenad Aleksić Ša i Tara Simov obilježili četvrtu sezonu rijalitija preljubom, na red je došao i Kristijan. On već neko vrijeme uživa u društvu Kristine, ali se donedavno suzdržavao da ne prevari suprugu. Međutim, posljednjih dana nije odolio, pa je pao Spalevićki u zagrljaj, ali i krevet, i javno ponizio Ivanu. Vreli kadrovi njega i ljubavnice u krevetu glavna su tema među gledaocima "Zadruge", posebno snimci iz tuš-kabine, gdje su takođe bili intimni.


Kad je Kristijanova supruga vidjela njegovu prevaru, bila je jako povrijeđena, zbog čega je insistirala kod produkcije da razgovara s njim. I Golubović je molio čelnike televizije da mu dopuste da riješi situaciju sa njom, jer u protivnom neće moći da da sve od sebe, da bude ono što jeste i da pravi šou. Kako je ozbiljna stvar u pitanju, produkcija će mu, po rečima izvora pomenutog lista, dopustiti da nakratko napusti Bijelu kuću i da se sretne sa Ivanom, uz pratnju nekog od zaposlenih kako ne bi dobio informacije iz spoljnog svijeta.


Navodno, njegova žena zahtjeva da razgovara s njim o cijeloj aferi iz nekoliko razloga. Ona želi da se uvjeri u njegova osjećanja prema Kristini i da joj on lično kaže da li ima neka osjećanja prema njoj. Ukoliko nije u pitanju samo fizička prevara, ukoliko se zaljubio u cimerku, Ivana će momentalno tražiti razvod od njega. Ipak, ako je u pitanju samo igra zarad rijalitija, spremna je da pređe preko toga što je bio intiman sa drugom ženom, kaže sagovornik.


Ipak, ni zadrugarovi najbliži ne mogu da procijene šta je u pitanju - da li samo glumi emocije prema cimerki ili je to iskreno. Kako kaže jedan od njih, nikad ga nije vidio takvog u prisustvu neke žene, ali dodaje i da je on jako dobar glumac. Toliko dobar da ni supruga ne može da ocijeni o čemu se radi. Inače, nakon što je prevario Ivanu, Kristijan je plakao i javno se izvinio.


- Ja mogu da se izvinim Ivani, do sinoć je nisam prevario, sinoć sam je prevario i psihički i fizički. Volim je, ali joj nisam ukazao tim činom poštovanje. Nego znam koliko je duša boli. Ona se raspada, to me boli. Kristina ima energiju i poštovanje, ima mozak jedne vrijedne djevojke, svjesne svog teškog života, fantastično mi je legla. Neki ljudi će smatrati da je Kristina kriva, ali ja ću Ivanu i Veru voljeti do kraja života. Ivana je najbolja majka i žena na svijetu, ali ja sam tražio benzin, nitro, kerozin. Ona je bila ikona - rekao je Kristijan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.