x

zahvat trajao osam sati

Otkriveno šta je Ceca operisala u Istanbulu: Zahvat je trajao osam sati, a sada se saznalo šta je razlog!

Fotografije Cece Ražnatović nakon završene operacije od osam sati u Istanbulu nedavno su dospjele u javnost, a mnogobrojni fanovi folk zvijezde željeli su da saznaju šta je bio razlog operativnog zahvata, što se sada saznalo.

Naime, dok su izvodili Cecu iz operacione sale, vidjelo se da Ražnatovićeva nosi steznik na grudima, što je praksa kod hirurških intervencija u tom predjelu, piše Blic.

Ražnatovićeva je i ranije govorila da je estetskom operacijom smanjila grudi, i istakla je tad da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.


- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo prije četiri mjeseca, a ne prije dva, kako su mediji pisali. Nije bilo riječi o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam prije svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je prije svega bilo važno da riješim zdravstveni problem - izjavila je tad Ražnatovićeva.


Evidentno je da svoj zdravstveni problem nije uspjela da riješi, pa se odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji grudi, a detaljnije o tome saznaće se u novoj epizodi rijalitija o porodici pjevačice "Ceca i djeca".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.