x

ČEKA GA KAZNA OD 50.000 EURA

Otkriveno zašto je Toma zbrisao iz rijalitija: Žestoko se posvađao s Lepim Mićom, Kristijan ga izvukao iz Bijele kuće, pijan svašta rekao!

Toma Panić diskvalifikovan je iz rijalitija jer je pobjegao sa imanja u Šimanovcima, a kako je najavila produkcija, bivši zadrugar će morati da plati zbog kršenja ugovora 50.000 eura.

Naime, Panić je cijele večeri upadao u riječ mnogih zadrugara, gdje je u jednom trenutku, ušao u žestok okršaj sa Lepim Mićom. On je sve vrijeme je najavljivao svoj izlazak. Budući da ga nisu mogli urazumiti, u jednom tenutku ga je Kristijan Golubović izveo u dvorište.

"Šta me provocira, da ga bijem", bio je bijesan Toma.


"Miću da bijem? Nemoj da zezaš, čovjek od 20 kila, a stariji čovjek. Ok, popio si, znam kakav si kakav si kad popiješ", savetovao ga je Kristijan.

"Što hoće od mene, što mi psuje ženu? Šta misliš da će to tako da prođe. Ne može! On je klošar! On je molio da dođe ovdje", Toma nije mogao da se smiri.

"Što si se pijan uhvatio za tu temu? Nemoj spominjati imena", pokušao je Kiki da ga urazumi.


"Šta hoće koji ovde? Šta on hoće od mene?! Hoće da ga ubijem ovdje? Ja mogu da ubijem bilo koga.

"Šta si ti, profesionalni ubica?", pitao ga je Kristijan, a Panić mu je poručio da može da izađe kad god hoće.

Panić je bio odlučan pri namjeri da pobjegne sa imanja u Šimanovcima, što je i uradio. Nakon toga, stiglo je pismo Velikog šefa, koje je sve zadrugare obavijestilo da je Toma diskfalifikovan i da će u skladu sa tim, potražiti 50 hiljada eura od Panića.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.