x

ODMOR IZ SNOVA

Otvoren prvi Missoni Resort Club u ekskluzivnom odmaralištu u Italiji

Boje okolnog pejzaža sada se stapaju sa nijansama koje je dizajnirao modni brend i njegovim kultnim šarama


Prvi Missoni Resort Club nastao je iz saradnje sa ekskluzivnim odmaralištem Le Carillon koje se nalazi u italijanskom naselju Parađi.

Smaragdno more

Historijska lokacija gleda na zaliv koji se nalazi na obalama rta Portofino, okružen zelenim morskim borovima i okupan smaragdnim morem.

Boje okolnog pejzaža sada se stapaju sa nijansama koje je dizajnirao modni brend i njegovim kultnim šarama, u kombinaciji duha i prirode koja slavi Dolce Vita.

Živahnost i wellness podsjećaju na nepogrešive kodove Missoni stila. Jastuci i suncobrani za plažu odjeveni su u različite tonove mora i neba, praćeni mekim peškirima ukrašenim čuvenim cik-cak motivom i vezom Missoni Resort Cluba.

Moderan ambijent

Na terasi Le Carillon odmarališta možete udahnuti atmosferu koja miriše na Dolce Vita, naglašenu specijalno napravljenim namještajem. Modna kuća Missoni je stvorila okruženje u kojem je ključna riječ „slatki život“.


Iskustvo u Missoni Resort Clubu bit će potpuno prilagodljivo, drugačije za potrebe, zahtjeve i preferencije svakog pojedinačnog gosta, a rezultat je moderan i svjež ambijent u kome se nalaze i pop-up prodavnica koju je dizajnirao Missoni.

Projekat, vođen vizijom Alberta Kalirija, kreativnog direktora Missoni Home linije, promovira stil brenda kroz potpuno prilagođavanje jedinstvenih i nezaboravnih mjesta.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.