x

Otvorena Nova Koliba na Alipašinom: Uživajte u specijalitetima uz pogled na najljepši kvart! (Foto)

Speciifična i po svemu posebna - Nova Koliba je otvorena u subotu, 27. juna. Uz dosta gostiju i live svirku odmah na startu su se kušali najbolji specijaliteti. Jedinstveno mjesto smješteno na Alipašinom Polju - C faza (Trg nezavisnosti) nudi zaista drugačiji doživljaj od svega do sada. 

Nova Koliba

Trg nezavisnosti, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

061 422 222

Na oduševljenje mnogih na Alipašinom Polju je otvorena Nova Koliba. Autentično je to mjesto gdje možete uživati u vrhunskim burgerima, te drugim specijalitetima. Bilo da želite popiti kaficu uz palačinke, pivo uz ukusna krilca ili kobasice, čašu vina uz hladnu platu, Nova Koliba je nepogrešiv izbor i idealno mjesto za predah. Vrsna hrana mami već samim pogledom na nju, a o okusu je suvišno govoriti. Dovoljan je jedan zalogaj hrane iz Nove Kolibe i već ste daleko od svih svakodnevnih misli. 


Nova Koliba je smještena u odličnom kvartu. Lokacija je savršena, te pravo mjesto za cijelu porodicu. Objekat je okružen zelenilom, igralištem, terenom za fudbal, košarku, te je uvijek veselo i razdragano. Nova Koliba je tu za veliku i malu raju, a svakako najomiljeniji dio jeste onaj vanjski, gdje u predivnoj ljetnoj bašti možete ispijati kafu, sok, ili još bolje uživati u vrsnim zalogajima.


Ukoliko ste željni nešto drugačijih mjesta za odmor, onda će Nova Koliba biti pravi izbor za sve vas. Ne propustite biti prvi među gostima i uvjeriti se u posebnost mjesta. I sami smo se uvjerili kako će se u Novoj Kolibi ispisivati najljepše priče. Budite dio njih. 

Nova Koliba je i na Facebooku: 
https://www.facebook.com/Nova-Koliba

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.