x

Ova porodica je cijeli život živila u siromaštvu i bijedi, nisu imali šta da jedu, a onda su dobili miIion na bingu: 0vako danas izgleda njihova kuća (VIDEO)

Jedna porodica koja dolazi iz Dimitrovgrada je živjela u zaista lošim uslovima pola svog života. Članovi porodice “Vidanović” su imali samo jednu malu kućicu koja nije ličila na nešto lijepo i skoro se raspala.

Ipak, život za porodicu Vidanović se promijenio preko noći. To se dogodilo nakon što je gospođa Vidanović igrala Bingo, a kojeg je i inače igrala i uvijek se nadala nekom dobitku, pa makar to bilo i nešto sitno.

Nakon toliko odigranih listića, sada se desilo nešto zaista neočekivano. Gospođa Vidanović je postala dobitnica čak jednog miliona na Bingu. Doživjela je toliki šok da nije znala gdje se nalazi, a niti šta se dešava oko nje. Nije mogla vjerovati da se njen san napokon ispunio poslije toliko vremena.

Odjednom je postala svjesna da je ona ta sretna dobitnica kada se njeno ime pojavilo na ekranu. Istog trenutka je donijela odluku da će dio novca uložiti kako bi renovirala svoj dom. Sada pogledajte šta je od toga napravila:


(atraktivno.online)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.