x

UBIJEDIO GA DA POŠTEDI TRUDNICU

Ovaj čovjek je spriječio nastavak masakra kod Mladenovca: Uspio da ga smiri, dugo je razgovarao s njim!

Vozač taksi vozila, kog je U.B. (21) oteo poslije zločina u Duboni i Malom Orašju, pribranošću uspio da spasi smrti sebe i mladu buduću majku. Oni će narednih dana biti saslušani.

Taksista i trudnica koje je monstrum U.B. (21), počinitelj strašnog zločina u okolini Mladenovca, oteo i držao kao taoce, trebalo bi da budu saslušani od ponedjeljka. Taksista bi navodno trebalo da otkrije na koji način je masovnog ubicu spriječio da nastavi krvavi pir, koji je uključivao i ubistvo trudnice koja se nalazila u vozilu.

Srbija se još nije oporavila od masakra koji je 5. maja počinio U.B. u selima Dubona i Malo Orašje, kada je iz vatrenog oružja ubio osmoro mladih ljudi i ranio 14 mještana. U.B. je bez imalo saosjećanja prolazio ulicama tih sela i izrešetao mlade ljude koje je usput sretao.


Prilikom bjekstva je na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca uletio u taksi vozilo u kojem se nalazila stranka - mlada trudnica. Saslušanja oko 50 svjedoka masakra počela su u srijedu u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, a nastavljaju se od ponedjeljka. Tada bi trebalo da svoj iskaz daju taksista i trudnica.

Prema riječima izvora upućenih u istragu, taksista bi trebalo da otkrije kako je svojom pribranošću uspio da U.B. odgovori od daljeg pokolja koji je planirao poslije ubistva osmoro mladih.


- Riječ je o iskusnom taksisti koji je u tom poslu godinama. Navodno je U.B. planirao da ubije trudnicu, ali i taksistu nakon što ga odveze do željenog mjesta. Držeći u rukama bombu, tražio je taksisti da ga vozi u Vinjište u ujakovu kuću, gdje se skrivao do hapšenja - navodi izvor blizak istrazi i dodaje uznemirujuće detalje:

- Taksista je svojom pribranošću uspio da smiri U.B. i dosta je razgovarao s njim dok je vozio. Nagovorio je U.B. da ga pusti da odveze trudnicu na Ub, gdje je i trebalo da je vozi i da je zatim pusti, a da će on poslije toga da ga odveze do Kragujevca. Ponavljao je monstrumu da će sve biti u redu i da nema potrebe da bude u strahu, jer će ga odvesti na željeno mjesto. I sam je bio šokiran kada ga je U.B. ostavio živog i napustio vozilo. Poslije toga je pozvao policiju.


Njegov kolega je za medije ranije takođe ispričao da je taksista uspeo da ostane pribran i da „sačuva glavu sebi i mušteriji“.

Ispričao je da je vozač sve vrijeme držao stvari pod kontrolom, ali da se „slomio“ nakon što je pozvao policiju i prijavio sve. Poslije toga je uzeo bolovanje i neko vrijeme se nije pojavljivao na poslu.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.