x

Ovaj fudbaler je uplatio 70.000 eura za Dušana, ali to nije bilo sve: Otkriveno da je URADIO MNOGO VIŠE kako bi POMOGAO DUKIJU!

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić, ne samo da je uplatio za malog Dušana Todorovića neophodnih 70.000 eura kako bi dijete hitno otputovalo u Barselonu na liječenje, već je uradio mnogo više!

Matić, koji trenutno nastupa za Mančester junajted, uspio je da ubijedi Špance da prime četvorogodišnjeg Dukija dva dana prije nego što su pare legle na račun bolnice "Sant Joan de Deu".


Prava drama se odvijala u subotu 15. septembra. Fondacija "Podrži život" je prikupila putem donacija 119.391 euro, a do konačne sume je nedostajalo 71.291 euro.


"Nemanja je zvao porodicu i pitao koliko je novca potrebno. Rečeno mu je da se radi o 70.000 eura. Uplatio je već u subotu, ali je nastala drama jer novac liježe na račun bolnice tek u ponedjeljak. Nemanja to nije primio skrštenih ruku, već se rastrčao. Svojim imenom, autoritetom i velikom platom, budući da je zvijezda Mančester junajteda, založio da bolnica dobije garancije da su pare uplaćene. Izašli su mu u susret, Vlada Srbije je dala avion i mali Dušan je stigao u Barselonu dva dana prije no što je novac legao".


Mali Dušan je postao jedna od glavnih tema u Srbiji u sedmici za nama, jer je saopšteno da mu je ostalo manje od nedjelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici u Barseloni, umrijeti. U tamošnjoj bolnici "Sant Joan de Deu" biće mu ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i ugrozio njegov život.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.