x

Ovaj put je neću podržati: Gagi otkriva kojoj Luninoj odluci se žestoko protivi, pa progovorio o Anabeli!

Jedna od najpopularnijih učesnica druge sezone "Zadruge", kao i prošle, svakako je Luna Đogani. Blogerka, a uskoro i pjevačica i ovog puta je izdržala rijaliti borbu,a povodom svega ovoga, kao i onoga što je čeka razgovarali smo sa njenim ocem Gagijem Đoganijem.

Gagi je i ove godine čvrsto uz svoju kćerku, te je podržava u svakoj njenoj odluci, pa i u tome da postane pjevačica. Đogani je čak zapostavio svoje obaveze kako bi se posvetio kćerci nakon što napusti Zadrugu.

- Čekam da izađe Luna, pa mi je ostalo sve manje-više bitno - rekao je on u razgovoru za "Republika.rs".

Poznato je da je Gagija Anabela isključila iz projekta vezano za Lunino muzičku karijeru, a on je bez problema izjavio "gdje je zapelo" u odnosu sa bivšom suprugom koji je doskora bio savršen.


- Nismo se još uvijek pomirili, ali valjda se i to promijeni uskoro. Anabela se umiješala tamo gde nije trebalo. Bilo joj je rečeno da se ne miješa u rijaliti, ali umiješala se i ja sam morao da se ogradim. Kada je moje dijete u pitanju ja sam morao da reagujem i uvijek ću jasno reći šta mi smeta i uradiću sve da je zaštitim - bio je iskren Gagi i dodao da uprkos ovom nesporazumu sa Anabelom, nema problem sa njenim suprugom Andrejem.

- Andrej nema veze s tim. To je jednostavno do nas, odnos majke i oca jednog djeteta, drugačija su nam mišljenja i to je to - rekao je Gagi. Ipak, s obzirom na to da je najavio dolazak na finale Zadruge, ne isključuje mogućnost da se možda baš tada pomiri sa Anabelom.


- Dolazim na finale, a bez obzira na sve, ja Anabeli želim sve najbolje, kako će se situacija odvijati, vidjećemo. Vidjećemo kad Luna izađe iz rijalitija - rekao je Gagi.

Gagi je pokazao da je uprkos velikoj ljubavi prema kćerci realan i naveo da ne mora da znači da će Luna doživjeti ogroman uspjeh samo jer je eto tako snimila pjesmu.

- To ćemo da vidimo. Bitno je da se karijera vodi pravim putem, ako se ide pogrešnim, onda džaba sve - rekao je Đogani.

Denser podržava kćerku i na emotivnom planu, te je dao blagoslov njenoj vezi sa Markom, ali u jednom je nikako ne bi podržao - povratku u rijaliti.

- Ne, ne , nikako. Dovoljno je bilo Zadruge, ja je neću sigurno podržati. Ja mislim da je i ona negdje shvatila da je sa rijalitijem završila - bio je izričit Gagi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.