x

starleta se povukla s društvenih mreža

Ovako Ana Korać izgleda u trudnoći: Njena mama objavila sliku! (Foto)

Ana Korać povukla se iz javnosti nakon što je saznala da je u drugom stanju i obrisala je svoj profil na Instagramu, kako bi na miru uživala u trudničkim danima.

Starleta već mjesecima uživa u ljubavi sa muškarcem koji je nepoznat u javnosti, a nakon što je zatrudnila "nestala" je sa javne scene.

I dok se mnogi pitaju kako starleta izgleda u trudnoći, njena mama je objavila kćerkinu sliku pored jelke. Ana se slikala sa svojim ljubimcem.


Podsjetimo, pošto je saznala da je u drugom stanju, starleta je isključila Instagram i potpuno se povukla sa javne scene.


- Ne znam šta bih prije napisala i odakle počela. Toliko sam te željela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god djevojčica ili dječak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svijetu. I nešto meni najslađe i najljepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka - počela je Ana i dodala:

- Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Koraćeva kada je objavila radosne vijesti.

.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.