x

Peugeot

Ovako bi mogao izgledati osvježeni Peugeot 2008?

Još donedavno za Peugeot 2008 mogli smo samo zaključiti kako je toliko detaljno dizajniran da može biti primjer za pojam (pre)dizajniran. Ipak, i takav model pomalo zastarijeva, bolje rečeno gubi korak s mlađom i sve brojnijom konkurencijom. A tržište je gladno novosti, pa makar one bile samo estetske prirode, prenosi index.hr


Peugeotovi dizajneri majstori su zanata. Redizajn će kao najuočljiviju novost vjerojatno imati novu prednju masku po uzoru na 308 i 408. Tu su i novi logo marke te odbojnik s imitacijom velikih usisnika. Mogući su i manji zahvati na svjetlima, posebno straga, gdje je realno očekivati novu grafiku.


Osim modifikacija eksterijera koje je na osnovu dostupnih informacija vizualizirao kolesa.ru, očekuju se i određene novosti ispod poklopca. Prije svega, to je uvođenje blagih hibrida temeljenih na 1.2 benzincu sa 100 i 130 KS koji će se sad nuditi sa šest-stepenim automatikom. U sklopu mjenjača će biti elektromotor snage 21 kW zahvaljujući kojem će potrošnja pasti za petnaestak posto.

Po uzoru na e-208 očekujemo i novosti na električnom 2008. Novi jači elektromotor, veća baterija i dorađeni menadžment donijet će nešto bolje performanse i veći doseg.

Izvor: automobili.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.