x

Ovako izgleda nevjeran muškarac !

Sad je sve jasno!

Žene bi samo trebalo dobro da pogledaju muškarca da bi shvatile da li je on sklon varanju. Seksolog Trejsi Koks napravila je profil jednog tipičnog nevjernika. A evo i njegovih karakteristika...

Visok je

Niži muškarci imaju manje testosterona, pa lakše odolijevaju seksualnim aferama.

Oči su mu razmaknute

Postoji veza između preljube i razmaka između očiju kod muškaraca. Što je razmak veći, taj tip muškaraca lakše se zadovolji i teže odolijeva iskušenjima. Najsigurniji izbor su muškarci s malim razmakom između očiju, jer kad se oni obavežu, veoma teško se odlučuju na prevaru.

Ima guste obrve

Rijetke obrve pokazuju malu seksualnu želju. Debele i guste obrve upućuju na pretjerano naglašenu seksualnu ličnost.

Nos mu je grbav

Ovaj oblik nosa povezan je s jakom seksualnom željom, a ovakav muškarac nerijetko priželjkuje pomalo uvrnut seks.

Razvijeni mišići

Muškarci koji u teretanu odlaze samo zato da bi dobro izgledali, a ne zbog zdravlja, mišiće vrlo često koriste kao ogledalo. Tokom vježbanja oni se fokusiraju na bicepse ili pločice na stomaku, a često zanemaruju noge. Ovakvom tipu sujeta je na zavidnom nivou i on ima potrebu da se svakome dopadne.

Ima kosu poput Hjua Granta

Muškarac čije je kosa kratka sa strane, a duža na prednjem dijelu često su nepopravljivi nevjernici, sebični i orijentisani na sebe i veoma skloni prevarama.

Pije alkohol i kafu

I ovo je važno za prepoznavanje preljubnika. Oni koji ne piju više od preporučene nedjeljne količine alkohola rijeđe čine preljubu od muškaraca koji piju veće količine alkohola. I zavisnici od kofeina su dva puta skloniji preljubi.

Lice mu je kvadratasto

Ovalni oblik lica upućuje na muškarca kome su porodica i dom važne stavke, pa je vrlo mala šansa da vara. Muškarac kvadratnog oblika lica je sušta suprotnost.

Ima velike testise

Iako do ovog podatka nije moguće doći na prvi pogled, u pitanju je važan indikator nevjernih muškaraca. Naučnici tvrde da, što su testisi veći, proizvode više sperme, pa je muškarac češće rob svog libida.

Šta ako vaš partner izgleda baš tako?

Nemojte odmah da raskidate. Rezultati istraživanja na ovakve teme često su različiti i vrlo kontradiktorni. Ako vaš muškarac ima neku od nabrojanih osobina, dobro ga držite na oku - poručuje Trejsi Koks.

Izvor:Kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.