x

zgodni pripadnik žandarmerije

Ovako izgleda suprug Jelene Kostov koji je prava misterija za javnost, a evo zašto ga skriva od medija! (Foto)

Muž Jelene Kostov zgodni je pripadnik žandarmerije, koji baš iz razloga što izbjegava pojavljivanje u javnosti već godinama intrigira medije...

Prava nepoznanica je muž Jelene Kostov. Pored imena, prezimena i toga čime se bavi o pjevačicinom izabraniku Miljanu Vukoviću izuzetno se malo zna.

Zna se da sa estradnom umjetnicom, nekadašnjom učesnicom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" ima petogodišnjeg sina Miliju, da zajedno žive u Skojevskom naselju u Beogradu u raskošnom stanu na posljednjem spratu zgrade koja gleda na Avalski toranj.


Takođe je poznato, a na osnovu rijetkih fotografija koje je svojevremeno Jelena objavljivala na svom "Instagram" profilu, da je Miljan vrlo zgodan, što proizlazi iz toga što voli da trenira.

Muž Jelene Kostov vrlo je i romantičan. Do tog zaključka došli smo na osnovu vjeridbe koju je davne 2014. godine priredio pjevačici. Naime, Miljan je Jelenu zaprosio na njen 31. rođendan, tako što joj je umjesto poklona dao vjerenički prsten.


Iznenadio ju je stavivši joj dijamantski nakit u čašu šampanjca. Ubrzo su se i vjenčali, iako svadbu, upravo po Vukovićevoj želji, nikada nisu pravili.

Skladni supružnici prije vjenčanja zabavljali su se tri godine, a Vuković je Kostov već tada naznačio da ne želi javno eksponiranje, što ona strogo poštuje.

- Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira javno, jer me voli zato što sam to što jesam, a ne zato što se bavim pjevanjem - kazala je ranije ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.