x

Ovako je stvarno protekao susret Mitrove i Pavla poslije rijalitija! Nekadašnja Modelsica samo što se ne razvede, a bivši je sve vrijeme uz nju?!

Dragana Mitar i Pavle Jovanović tokom boravka u rijaliti kući u Šimanovcima privukli su ogromnu pažnju javnosti. Naime, kada je javnost saznala da su oni bili ljubavnici, sve je "puklo kao petarda". Međutim, sudbina ih pred kamerama nije ponovo spojila.

Po izlasku iz "Zadruge", Dragana je riješila da stavi tačku na svoj brak. Sa druge strane, na jednom slavlju susrela se s Pavlom ali je, kako se navodi, tu došla u društvu drugog bivšeg!

"Nismo u dobrim odnosima. Ona i ja smo bili na rođendanu zajedničkog druga i ona je došla sa Edom (bivšim dečkom) i bilo je jasno da od nas nema ništa i nismo komunicirali", rekao je tim povodom Pavle.


"To svakako nije bio prvi put da dolazi sa Edom. Bila je i na splavu kod mene sa njim dok joj je muž bio tri separea ispod njihovog", dodao je on.

"Razlog zbog kog smo se rastali je jedina svađa koju smo imali, a i ona je sitna svađa. Onda me je pozvala i rekla da ipak ne može da se razvede i ostavi muža. Da li se tada viđala sa Edom ili ne, ne znam, ali mislim da nije jer smo stalno bili zajedno", zaključio je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.