x

Ovako nešto Vranje ne pamti: Slijepu i nepokretnu baku, majku šestoro djece, već 6 nedjelja niko neće da uzme iz bolnice?!

VRANJE - Pacijentkinju staru 87 godina koja je slijepa i nepokretna, niko ne želi već nedjeljama da preuzme iz bolnice u Vranju.

Prizor od koga suze kreću na oči, ne ostavlja ravnodušnim zaposlene na Internom odjeljenju, koji brinu o ovoj ženi koja je majka šestoro djece.


Fotografije: Ilustracija

Kažu da je starica ćutljiva i tužna, ali da oni na sve načine pokušavaju da pozovu djecu koja žive u planinskom dijelu nadomak Vranjske Banje, potvrđeno je Večernjim novostima u Zdravstvenom centru.


Jasmina Ristić, glavna sestra Zdravstvenog centra u Vranju, kaže da je rad na ovom slučaju u toku, te da je kontaktiran i Centar za socijalni rad.


Zaposleni pričaju da se ovakav slučaj nebrige od strane najbližih ne pamti u ovoj zdravstvenoj ustanovi i da oni vjeruju da će neko od šestoro djece preuzeti brigu o bolesnoj majci, kojoj je zdravstveno stanje trenutno stabilizovano i nema potrebe za hospitalizacijom.(Novosti)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.