x

OVDJE ŽIVI MILJANA KULIĆ: Zavirite u luksuznu kuću, sve spremno za doček bebe! (FOTO)

Miljana Kulić danas je otvorila vrata svoje kuće u Nišu reporteru Nemanji Vujičiću i gledaocima Televizije Pink u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Kulićeva će uskoro postati majka, a dio svoje trudnoće provela je i pod krovom najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

- Dobro sam, teku pripreme za porođaj. Ušla sam u deveti mjesec, tako da je moguće svaki dan da se porodim. Ovdje će živeti moja beba i ja i moja porodica, za sada. Kasnije planiram da se osamostalim i da kupim sebi i sinu stan u kom ćemo on i ja živjeti zajedno - izjavila je Miljana.


Proteklih mjeseci puno se komentarisalo koliko košta Miljanina kuća, a ona je rekla da trenutno ima dovoljno novca za sebe i bebu. Miljana je reportera Premijere Nemanju Vujičića zatim uvela u kuću i odvela u sobu svoj najmlađe sestre Ane.

Zatim su Nemanja i gledaoci imali priliku da vide i kolica za bebu, koja Miljana još uvijek nije otpakovala, a ona se nalaze u hodniku njene kuće. Miljana je ekipi "Premijera - Vikend specijala" pokazala zatim i kako izgleda soba njene druge sestre, poslije čega je otvorila i vrata svoje dnevne sobe.

- Ja se odmaram u bebinoj i svojoj sobi najviše, mada tamo ne može da se puši. Ovo je dnevna, tu uživam uz kanal omiljene televizije Pink. Tu je pored i tatina i mamina soba - rekla je Miljana.


Miljana Kulić otvorila je i vrata sobe koju je spremila za svog budućeg nasljednika. Soba je pretežno u zelenoj i ljubičastoj boji, a Miljana je pokazala i sve rekvizite koji su potrebne za bebu.

- Zelena i ljubičasta je soba zato što ja obožavam te boje. Zelena odmara oči, tako da mi se sviđa ta kombinacija. Ja sam mu kupila i jednu roze benkicu, ja sam savremena. Do pet jutros sam ostala i peglala sve. Tu su i toplomjer, četkica, makazice, patikice... Jako sam uzbuđena, nikada nisam bila ovako uzbuđena - govorila je Miljana.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.