x

Znake navodi privatna detektivka

Ove 4 promjene su najčešći znaci da vas partner vara: Jedna je naizgled neprimjetna

Privatna detektivka Ali Marš je otkrila neke od znakova upozorenja da vaš partner ima aferu. Kako kaže, ona je posle dugogodišnje karijere i mnogih slučajeva rekla da može jasno da iznese signale koji otkrivaju da je partner načinio preljubu.

Većina muškaraca kojima se bavila bili su vjerni, ali je uhvatila i one koji nisu bili lojalni svojim partnerkama. Kako kaže, djevojke su joj zahvalne i hvale je što na ovaj način pomaže drugima.

- Jedan od mojih prvih slučajeva bio je muškarac koji je primjetio da je žena počela hladnije da se ponaša prema njemu - rekla je ona i dodala da joj je rekao da svake srijede uveče izlazi i kući se vraća mnogo srećnija nego što je otišla, pa je posumnjao da ga vara.

A, potom je, dodaje, primjetila da njihov komšija odlazi i izlazi u isto vrijeme kada i supruga njenog klijenta pa ih je pratila i otkrila da imaju aferu.

Prema njenim riječima, ona obično veoma brzo otkrije nevjerstvo, a najduže što je provela na takvom zadatku je tri nedjelje.

Iz svog bogatog iskustva, ona navodi da postoje četiri najčešća znaka upozorenja da vas partner vara:


1. Promjene u njihovom izgledu i garderobi

Ovo može biti znak da su upoznali nekog novog, jer kada se to dogodi ljudi često osjećaju da su na novom početku i više ulažu u sebe.

2. Promjena rutine

Ako vaš partner iznenada ostaje do kasno na poslu, a to se ranije nije događalo, ili izlazi danima kada je ranije bio sa vama kod kuće, to također može ukazivati na nevjerstvo.


3. Iznenadni odlasci u teretanu

Ako su na početku veze sa vama najčešće vrijeme provodili na kauču, a sada odjednom redovno treniraju, možda je vrijeme da provjerite o čemu se radi.

4. Tajni razgovori

Primanje telefonskih poziva i izlazak iz sobe kada se na njih odgovara jedan je od znakova. Ovo je možda nešto veoma jasno, jer smo to svi viđali u filmovima, ali nije zgoreg napomenuti.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.