x

PRAVI GURMANI

Ovi horoskopski znakovi su ludi za hranom: Jeste li među njima?

Rak voli hranu koja je ukusna i priča priču


Ovi znakovi horoskopa uživaju u hrani kao malo ko jer su pravi gurmani i hrana je za njih poseban doživljaj.

Bik

Bik je jedan od najvećih hedonista zodijaka i voli previše hranu. Uživa u izobilju hrane, dobrim restoranima i obilnim obrocima. Često su vrlo strastveni kada je hrana u pitanju i ne ustručavaju se isprobavati nove okuse.

Rak

Rak voli hranu koja je ukusna i priča priču. Često uživa u tradicionalnoj hrani i voli kada je pripremljena s ljubavlju. Uživa u kuhanju za druge i obroku u ugodnom i opuštajućem okruženju.

Lav

Lavovi su vrlo sofisticirani i vole uživati u luksuznim obrocima. Uživaju u hrani koja je ukusna, skupocjena i daje im osjećaj da su posebni. Također, vole biti u centru pažnje pa ih možete često vidjeti kako uživaju u hrani s prijateljima ili porodicom.

Vaga

Vage su vrlo senzualne i vole uživati u hrani koja je lijepo pripremljena i ukusna. Uživaju u finim restoranima, kvalitetnim sastojcima i ukusnim vinima. Vole ugodnu atmosferu u kojoj se hrana servira, kao i druženje s dragim ljudima.

Ribe

Ribe su vrlo maštovite i kreativne pa uživaju u hrani koja je puna okusa i boja. Vole egzotična jela, začine i kombinacije okusa. Često se vode intuicijom pri odabiru namirnica.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.