x

Ovo boli: Majka dječaka leptira (12) objavila fotografiju sa sinom dan poslije njegove smrti! (FOTO)

Mali Despot Lazić (12) iz Bajine Bašte, "dječak leptir" preminuo je u petak, 11. oktobra, nakon što je tog dana srce po treći put prestalo da mu kuca.

Ovaj dječak čitavo svoje djetinjstvo proveo je u bolovima, zbog bulozne epidermolize, rijetkog oboljenja kože gdje oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku.

Njegova majka Sofija Lazić, skrhana bolom, podijelila je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk još jednu fotografiju sa sinom, dan nakon što je preminuo.

Iako ispod fotografije nije ostavila nikakav opis ili komentar, svaka riječ svakako bi bila suvišna. Sofija se, i na ovaj način, oprostila od svog voljenog sina, piše Telegraf. 

Nakon što je maleni Despot preminuo u Institutu za majku i dijete u Beogradu, Sofija je smogla snage da da izjavu za medije.


- Svi smo bili svjesni da će ovo jednom doći jer je bolest neizlječiva i sa njom se ne može dugo živjeti, ali se nismo nadali da će stići ovako brzo. Ipak je bio premlad. Kako god bio težak, život je život. Ako nam je za utjehu, sada ga barem ništa ne boli. Dabogda nikada nikog na svijetu ne zadesilo ono što je mog sina i cijelu porodicu - ispričala je Despotova majka.

Podsjetimo, dok se "dječak leptir" borio za svoj život, beskrupulozni ljudi lažirali su račune za pomoć malom Despotu kako bi zaradili na njegovoj bolesti.

Mališan je prije dva dana sahranjen u Bajinoj Bašti. Na groblju u ovom gradu nikada prije nije bilo toliko djece.

- Ima simbolike između leptira i našeg Despota. Leptir živi jedan dan i Despot je živio kratko. I leptir i Despot i sva djeca su ukras svijeta - čulo se nad odrom dječaka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.