x

podnosi tužbu

Ovo će otići u ruke pravnih lica, neću to dozvoliti: Milica Pavlović i Ana Nikolić će završiti na sudu zbog pjesme!

Veliki sukob između pjevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog rasprave oko prava na vlasništvo nad pjesmom „Provjereno“ autora Dragana Brajovića Braje, ovih dana uzburkava javnost.

Sada je Milica otkrila da će sve predati sudu i da će protiv Ane podnijeti tužbu.

"Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smiješno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pjesmu", rekla je Milica.


"Demo verzija se pojavila kada je moja pjesma postala hit. Tad se Ana i sjetila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslijediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pjesme hit, pa evo Ana lijepo neka prepjeva, neka pjeva moje pjesme na nastupima.


- Apsolutno nije problem da Ana izvodi pjesmu "Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je pjeva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pjesmu i govori da je njena pjesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja", kaže Milica u emisiji Ekskluziv.


Milica je prokomentarisala i poteze svojih kolega na ovu temu.

"Vidjela sam da tu neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pjesmu i koga se oni to plaše?"

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.