x

OVO JE ARKANOVA MAČKICA: Bila je njegova tjelohraniteljka, preživjela silovanje, otela vojnika i auto da bi došla do žene koju voli...

Marijana Nalovski Mačkica bila je dio Arkanovih “Tigrova“ i njegova tjelohraniteljka, a u šokantnoj ispovijesti otkrila je kako je biti "mačkica među tigrovima". Majka ju je ostavila po rođenju u Tašmajdanskom parku, odrasla je u Domu za nezbrinutu djecu “Moše Pijade“. Tamo je preživjela silovanje. 

Kako kaže, voljela je dva puta, i oba puta – žene, ali se jednom udala - naravno za muškarca. Ona otkriva da joj je najveći ožiljak ostavio rat.

- Bog je namjestio da dođem do Željka Ražnatovića Arkana. Kasnije se ispostavilo da ništa nije slučajno, jer je on bio prijatelj moje biološke porodice. I sam se iznenadio zbog toga. Počelo je veliko prijateljstvo i imala sam njegovu podršku - prisjeća se Marijana.

Kako kaže, među "Tigrovima" je vladala stroga disciplina, za šta i danas misli da je u redu.

- Što se tiče s*ksa, ja ga tamo nisam imala. Bila sam i ostala njegova sestra – tvrdi Marijana.

U svojoj ispovijesti emitovanoj na B92 rekla je i da je Željko znao za njene žene.

- To je normalno prihvatio. Napravio je tešku sprdnju i dobro smo se zezali.

Jednom sam otela vojnika i auto samo da bih otišla da vidim ženu koju sam tad voljela. S druge strane, bilo je muškaraca koji su bili gejevi. Njih sam provalila. U tim trenucima su imali veliki problem i strah. Važnije je bilo da se dobro uradi akcija sa što manje žrtava, kao i da spasimo što više naroda. Znam par iz rata koji je kasnije bio godinama u vezi – otkriva ona.

Komentarišući svoje s*ksualno opredjeljenje i iskustvo s okolinom, Mačkica kaže da narod misli da je biti lezbijka ili gej nešto što je “vau“.

- Tako vaspitavaju svoju djecu od malih nogu. Kažu im: “Vidiš one čike? Imaju nešto što je bljak!“. Za mene je sve to lijepo. I lezbijke i gejevi. U pitanju su bića.

Nebitno kog su pola. Meni je bitna ljubav. Izvinite, ako dobijem ljubav od žene, ja ću se predati i uživati koliko god to da traje - zaključila je ona.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.