x

Ovo je bila posljednja želja Isidore Bjelice i riječi kidaju dušu: Kad odem organizuj žurku, nisam ti ja za tugu i prenemaganje...

Književnica Isidora Bjelica preminula je juče u 52. godini. Ona je posljednja dva mjeseca života provela kod roditelja Nevenke i Dimitrija, a njena posljednja želja je bila da se organizuje žurka u bijelom kada umre, što je i pjevačica Zorana Pavić otkrila.

"Čuvam tvoju poruku..."pingvi, kada odem... organizuj neku žurku u bijelom..znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje"......održaću obećanje, biće žurka u bijelom kada tvoja izmrcvarena duša bude "na sigurnom"... a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira da je sve u redu i da više ništa ne boli... Neponovljiva moja pingvi... Anđeli ti sve rane zaliječili... "stoji u objavi Zorane Pavić.


Isidora je posljednje dane provodila u stanu svojih roditelja u kome su se doselili nakon izgnanstva iz tada ratom zahvaćenog Sarajeva.

- Svakodnevno je sjedila na klupi ispred solitera, a komšije su joj se javljale, ali je nisu zapitkivale o zdravstvenom stanju - javio je prijatelj porodice za "Alo".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.