x

Ovo je dečko popularne Senide: Završio pomorsku školu i radi kao obezbjeđenje, a njihov prvi susret je bio kao na filmu!

Mediji ovih dana bruje o vezi popularne pjevačice Senide i njenog dečka koji do sada nije bio poznat javnosti.

Njih dvoje su se zajedno slikali na jahti, dok je ona uživala u odmoru od noćnih nastupa koje je skoro svakodnevno imala na primorju. Kako "Alo.rs" piše, misteriozni dečko je Marko koji radi kao obezbjeđnje u sklopu jedne popularne diskoteke.

- Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko ljeta, dok je on radio kao obezbjeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vrijeme sa Senidom u bekstejdžu – ispričao je dobro upućen izvor i dodao:


- Odmah su se između njih mogle primijetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pjevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad sretnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj – rekao je izvor i dodao da je Marko završio pomorsku školu, ali da je na kraju odlučio ipak da radio kao obezbjeđenje po klubovima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.