x

provaljeni

Ovo je glavni dokaz da Ana i Zvezdan rade sve zbog priče: Snimak kruži društvenim mrežama, evo šta su šaputali!

Situacija između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, njegove nevjenčane supruge koja je napravila pravu rijaliti buru kada je prije neki dan ušla u Zadrugu, svi pomno prate. Mnoge stvari i dalje nisu jasne, a gledaoci Zadruge pokušavaju da shvate njihove motive za onakvo ponašanje.

Njih dvoje se stalno svađaju. Zvezdan u jednom trenutku prijeti Ani užasnim prijetnjama, a u drugim kleči na koljenima i moli za oproštaj.

Sa druge strane, Ana je izazvala velike simpatije kada je ušla u Zadrugu, ali neki gledaoci osuđuju što je tako lako prešla preko sveg Zvezdanu, te mu se već nudi da mu sprema večeru.


Anđela Đuričić je po svemu sudeći ispala kolateralna šteta, što njoj uopšte ne smeta da nastavlja da morališe drugim zadrugarima.

Sada se na internetu pojavio jako zanimljiv klip koji možda govori o motivima Zvezdanovog i Aninog ponašanja.


Naime, Zvezdan je pričao sa Jovanom Tomić Matorom o svojoj situaciji sa ženom.

A onda se Zvezdan naslonio poznatoj rijaliti takmičarki na uho.

- Ne može petica da pobijedi šesticu - rekao je Zvezdan, što možete vidjeti na snimku ovdje


Iako se na prvu loptu iz ovoga ne može ništa pouzdano zaključiti, mnogobrojni tvrdokorni gledaoci su razvili teoriju da se brojne imenice "petica" i "šestica" odnose na sezone Zadruge i da Zvezdan ovdje želi da kaže da će ova sezona rijalitija biti burnija i uzbudljivija od prethodne. Podsjetimo, rejtinzi pete sezone su skakali svaki put kada je dolazilo do sukoba između bračnog para Dejana i Dalile Dragojević. Pošto je trenutno u 6. sezoni opet glavna tema raspad (van)bračnih odnosa, onda ispadne da Zvezdan poprilično kalkuliše i da računa na gledanost i pravljenje provokativne i gledljive priče u Zadruzi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.