x

OVO JE KRILA OD JAVNOSTI: Željka Mitrovića i Sanju Kužet povezuje jedna stvar!

Voditeljka najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, godinama unazad krije veliku tajnu. Iako se nedavno udala drugi put i dobila sina, Sanja Kužet je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dječaka, kojem su dali ime Strahinja. Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena.

Sanja je u tom periodu radila na „ružičastoj“ televiziji kao voditeljka prognoze.

 

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju – otkriva za „Alo!“ izvor blizak voditeljki.

 

Kako saznajemo, vjenčanje je bilo gala pripremljeno, a Sanjina vjenčana kuma bila je folk zvijezda Lepa Brena.

 

- Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci. Sanja je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu, pjevačicu Lepu Brenu koja je sa zadovoljstvom pristala da kumuje – otkriva izvor našeg lista i dodaje da su ubrzo nakon vjenčanja krenuli problemi u braku.

 

- Nakon što je saznala da je u drugom stanju, te da čeka dječaka, Sanja se jako obradovala. Naravno, i njenom tadašnjem suprugu je bilo veoma drago što će postati otac, međutim svakodnevne nesuglasice dovele su do toga da nakon porođaja, Sanja odluči da se razvede. Ona je sa sinom Andrijom prešla da živi kod roditelja koji su joj bili velika podrška. Sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima – kaže izvor za „Alo!“.

 

Voditeljka je prije nekoliko godina u govorila o bivšem suprugu.

 

- Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi... Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je tada voditeljka.

 

Sanja se poslije prvog porođaja vratila na TV „Pink” kao novinar informativnog programa, nakon čega prelazi na „Grand“ televiziju gdje dobija posao voditeljke najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Sanja se prošle godine povukla sa malih ekrana, nakon što je ostala u drugom stanju sa novim izabranikom Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga, sa kojim je dobila sina.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.