x

strašna sudbina

Ovo je mala Petra (2) kojoj je presudio očuh u Zaječaru: Sahranjena u bijelom kovčegu!

Patra Vladulović (2) za čije brutalno ub.stvo je osumnjičen njen očuh Miloš Nikolić (26) u iznajmljenoj kući u Zaječaru u kojoj je u tom trenutku bila i njena majka Jelena Todorovska (23), sahranjena je danas na lokalnom groblju uz prisustvo porodice i drugih ožalošćenih, piše Telegraf.rs.

U zemlju je položena u bijelom kovčegu.

Njena obdukcija je završena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, a preliminarni rezultati govore, da je djetetu od silne udaraca rascijepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi, rečeno je za "Telegraf.rs" u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.


Djevojčicu je bez svijesti u utorak oko 15 sati u Dom zdravlja u Zaječaru donijela majka Jelena T. (23) . Ljekari su se sat vremena borili da je povrate u život. Smrt malene Petre konstantovanje u 16.10 sati.

Policija je ubrzo uhapsila Miloša i Jelenu. Osumnjičenom za ub.stvo određen je pritvor do 30 dana, a Petrina majka saslušana je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem (+66 81 302 8552). Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok