x

Ovo je mladoženja iz Novog Pazara koji je sebi oduzeo život na medenom mjesecu: Skočio sa 6. sprata hotela, grad tuguje!

Novopazarac Samir Tuzinac (35), zvani Bato, poginuo je jučer u Turskoj kada je skočio sa 6. sprata hotela u kojem je bio na medenom mjesecu. Vijest o njegovoj smrti objavio je ''Glas Pazara''.

Kako saznaje Telegraf, on se oženio prije samo nekoliko dana i u Novom Pazaru je organizirana svadba. Nakon toga je otišao na medeni mjesec u Tursku i samoubistvo je izvršio jučer prije podne.

Neutješna porodica odmah se uputila put Turske. Njegova majka je ugledna nastavnica u jednoj novopazarskoj osnovnoj školi, a oca nije imao.

Bio je dobar momak, poznat u gradu kao veliki vjernik i pošten čovjek.

- Novi Pazar i Sandžak danas su ostali bez još jednog dobrog mladog insana koji je volio svoj narod, grad i sve čime se svi ponosimo... - objavio je portal Glas Pazara.


Ova vijest pogodila je mnoge Pazarce.

- Noćas je naša ulica tiha. Nema smijeha ni žagora. Ni dječiji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutješni. Samko, ljepoto. Dobroto. Prošle sedmice smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo - napisala je jedna od njegovih poznanica na Facebooku.

Od njega su se oprostili i navijači.

- Samir Tuzinac :( Vole te braća tvoja - objavila je "Torcida Sandžak" na Facebooku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.