x

Ovo je najbizarniji detalj romanse Milojka i Miljane! On je progovorio o detaljima i uporedio je sa majkom: Kupala me je, držala da ne padnem, a sad hoće da mi rodi bebu!

Veza Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) nije privukla pažnju samo Srbije. Naime, o njihovoj vezi piše se i u inostranstvu.

Razlika u godinama između Milijane i Milojka mnoge je ostavila bez riječi.

Međutim, Milojko je i te kako sretan time kakvu je ženu za sebe izabrao, te je hvali na sva zvona.

"Sluša me sve! Kao da mi je majka, a ne djevojka. Kupala me je, njegovala, držala me da ne padnem. Dva mjeseca sam morao da ležim prvo poslije operacije..." prisjetio se on, pa otkrio detalje iz njihove intime. 


Milijana priznaje da ih je ta nevolja i te kako vezala.

"Bili smo i prije u vezi, ali ja sam se baš zaljubila kada je otišao na operaciju", kaže ona, koja je inače načinila prvi korak.

"Da, naravno, on je tako tvrdoglav i uporan da on nikad ne bi! Non-stop sam išla gdje i on, kuda on šeta - šetala sam i ja. Moralo je doći do nečega! U štiklama nisam mogla da idem jer mi živimo u selu, ali sređivala sam se maksimalno, šminkala sam se... Pa pođemo onda, šetamo mog psa zajedno... Morao je da obrati pažnju", sa osmijehom na licu ispričala je mlada Milijana. 


"On je jako dobar, jako je pažljiv, vidi se da me voli. Ja to osjećam" ističe ona, koju mlađi momci nimalo ne privlače.

Sretna je sa Milojkom toliko da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, bez obzira na sve. 

"Mi se nadamo, ne znam... Nada Macura kaže da možda i ne može", kaže ona na tu temu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.