x

OVO JE OPTUŽNICA PROTIV ZORANA: Jelena krenula da bježi preko kanala! Zoran je sustigao i smrskao joj lobanju!

Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. oko 17 sati ubio suprugu Jelenu tako što se najprije putničkim vozilom „mercedes“, kojim je upravljala pokojna, dovezao sa njihovom maloljetnom kćerkom Janom do rampe stadiona u Crvenki. Jelena se popela na nasip i počela rekreativno da trči, da bi ubrzo za njom krenuo i Zoran, sa kojim je bila Jana.

Sustigao ju je na oko kilometar od mjesta na kojem su parkirali automobil, pa je Zoran Marjanović iskoristio povjerenje svoje supruge, namamio je da se spuste u podnožje nasipa, ka kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu.

Ovo, kako Kurir ekskluzivno saznaje, piše u optužnici koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović. Kako izvor Kurira otkriva, optužnica je napisana na oko 60 strana.

- Jelena Marjanović krenula je za suprugom, pa kada su se spustili na travnatu površinu pored kanala, Zoran je pokojnu najprije neutvrđenim oštrim predmetom ubo u tjeme i desni lakat, i tako joj nanio lake povrede. Jelena je počela da bježi preko travnate površine, paralelno sa kanalom, a tokom tog bježanja ispali su joj desna patika, mobilni telefon, kao i gumica za kosu. Pokojna je potom skrenula ka kanalu, blizu kog je Zoran sustigao, strgao joj gornji dio trenerke, ali je ona uspjela da pobjegne tako što je ušla u kanal, u kom je bilo vode - navodi se u optužnici u koju je Kurir imao uvid.

Zoran je, kako to tvrdi tužilaštvo, u trenutku kada je Jelena ugazila u vodu, a on bio na travnatoj površini, počeo da joj zadaje udarce u glavu. Predmet kojim je počinio zločin nije naveden, odnosno navodi se da je riječ o „neutvrđenom predmetu“.

- Dok se nalazio iznad nje, zadao joj je više udaraca u predjelu glave i time joj nanio višestruke prelome kostiju lobanje, usljed kojih je Jelena preminula, ali je prije smrti udahnula vodu iz kanala - piše u optužnici.

Tužilaštvo je, kako otkriva naš izvor, predložilo da se saslušaju svi svjedoci koji su već saslušani tokom istrage.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.