x

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA: Anabelu pretukao muž zbog Slobe?!

Pjevačica Anabela Atijas razvodi se od Andreja Atijasa zbog Slobe Radanovića, saznaje Kurirov dodatak Rijaliti. Prema riječima dobro obaviještenog izvora iz istrage, bosanski biznismen je Luninu majku udario jer više nije mogao da trpi njenu fanatičnu opsjednutost nesuđenim zetom. 

On tvrdi da je u nekom momentu postao ljubomoran na svoju suprugu i njen odnos prema Slobi!

- Anabela, bukvalno, u svakom razgovoru spominje Slobu i sve vezano za njegov život. Čak se na društvenim mrežama pojavilo brdo komentara u kojima se tvrdi da je opsjednuta pjevačem, a neki čak idu do te krajnosti da taj fanatični odnos objašnjavaju time da je zapravo Lunina majka podsvjesno zaljubljena u Radanovića.


- Andrej to više nije mogao da trpi i dogodilo se to što se dogodilo. On je čak i na saslušanju rekao da mu je dosta rijalitija i da su učestale svađe između njih upravo nastale jer njegova žena samo o tome priča i dan i noć provodi uz TV gledajući ko šta radi u „Zadruzi“ - kaže naš izvor i dodaje.


- Anabela je već podnijela papire za razvod braka, a i dalje priča samo o Slobi, Luni, Kiji i „Zadruzi“. Ne znam kako će se cijela ta priča završiti. Sada je još napetija jer Luna puca po svim šavovima, a nije prošlo ni mjesec dana od početka rijalitija. Bukvalno 24 sata prati šta se dešava i stalno čita tekstove po portalima i komentare fanova. Zabrinuta je za kćerkino zdravlje jer mlada blogerka pije lijekove za srce i smirenje - završava priču naš izvor.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara