x

otkriveno

Ovo je pravi razlog zašto Miljana ne smije da rodi dijete, Marija konačno sve priznala!

Marija Kulić ne krije da je razočarana u Miljanu, koja je po treći put zatrudnila u rijalitiju, a u razgovoru za „Alo!“ istakla je da jedva čeka da se vrati u „Bijelu kuću“ kako bi se suočila sa kćerkom.

Iako je u prvi mah mislila da njena kćerka izmišlja da je u drugom stanju, Marija je sada odlučna u stavu da Miljana mora da prekine i ovu trudnoću.

- Miljani nemam više šta da pričam! Valjda je sama uvidjela da njeno ponašanje nije dobro. Barem da bude toliko razumna da zna da može da ostane trudna svaki put kada ima nezaštićeni odnos - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Marija i objašnjava zbog čega Miljana mora da prekine trudnoću.


- Miljana je zatrudnila u „Zadruzi“, a u posljednje vrijeme je uzimala lijekove za spavanje. Nema govora da pod tim uslovima zadrži trudnoću. Ići će na kiretažu, već je sama o tome pričala. Ogorčena je na Zolu i nadam se da neću morati da je ubjeđujem - rekla je Marija i objasnila zbog čega nikada neće prihvatiti Čolića.


- On je neradnik, kockar, n..koman i jednostavno nije za Miljanu. Ni jedno ni drugo ne rade i nisu sposobni da sami brinu o još jednom članu porodice - poručila je Marija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.