x

maja otkrila šta joj je aleks napisala

Ovo je prva Subotićkina poruka kad je saznala za Pecinu aferu s Majom: Marinkovićeva iznijela detalje!

Maja Marinković i Snežana Bogdanović sjedile su na garnituri u dnevnoj sobi i pričale o Peci Raspopoviću i Aleksandri Subotić.

Maja je otkrila da Peca voli da jede čorbe, pa pomenula poruke koje je dobila od bivše drugarice kada je afera osvanula u javnosti.

- To jede Peca pokojni, Bog da mu dušu prosti. Voli čorbe, a ja volim čorbe ali u prirodnom... Jede supe i to po cijeli dan - govorila je Maja, pa nastavila o Subotićevoj:


- Ona prošle godine ušla šatro da zaradi stan za djecu. Isfolirala se i valjda čula da je ovaj vara po Zlatiboru i kao htjela da izađe. Juri ga, šta ćeš... Oni su jedno za drugo. Šta ona da radi? Komentariše? Nema ona neku inteligenciju. Majka joj je jako pametna, ali dugo izlaganje. Otac joj je dobar, bio u zatvoru. Mene prozivao, ali mora da brani dijete - govorila je Maja.


- Šta je bilo ono: "Moraće krevet da mijenja"? - pitala je Snežana.

- Ja izjavila... Poslala mi je: "Šta je ovo?", šta ja da joj kažem, pa ima oči. Moj Taki odlijepio, mislili su svi da on zna, morala sam dva dana da ugasim telefon. Neću da pričam o tome - govorila je Maja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.