x

Ovo je Sanela Kulašević kojoj je jučer u Sarajevu presudio Nedžad Čaušević!

Nedžad Čaušević je u utorak ujutro ubio Sanelu Kulašević u sarajevskom naselju Nedžarići i tom prilikom ranio slučajnu prolaznicu, a potom je izvršio samoubistvo u šumi kod mjesta Krupac - Istočna Ilidža.

Tragično stradala Sanela Kulašević je imala 40. godina. Sutra će biti ispraćena na vječni počinak.Iza nje su ostali sin, majka, otac i brat koji su u velikoj žalosti.

Podsjećamo, policija je prvobitno ubicu tražila u njegovoj kući u mjestu Krupac. S obzirom na to da ga nisu pronašli, potraga je proširena i lociran je njegov automobil Golf 2. U automobilu je pronađena municija. Čaušević se više nije mogao kretati automobilom pa je bježao pješke. Nakon što ga je policija uočila pružao je otpor i nije se želio predati, već je pucao na policiju. Kada je vidio da nema izlaza, aktivirao je bombu, što je za njega bilo fatalno.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ponuda zajma 100% garancije. Pozdrav za tebe Nudimo zajmove i naše usluge su 100% zagarantovane, po pristupacnoj kamatnoj stopi od 3% E-pošta: 1 : [email protected] E-pošta 2 : [email protected] Whatsapp: +32 460 21 16 01